Prăjitură deosebită cu nucă și ciocolată – Înfrumusețează orice masă și înnebunește orice gurmand

Ingrediente:

  • 6 albușuri de ou
  • 270 g zahăr
  • 1/2 plic praf de copt
  • 270 g miez de nucă
  • 2 linguri făină

Ingrediente pentru cremă:

  • 6 gălbenușuri de ou
  • 270 g zahăr
  • 2 linguri cacao
  • miez de nucă
  • 170 g margarină

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui mixer, batem albușurile spumă. Adăugăm zahărul, făina, praful de copt, miezul de nucă și amestecăm foarte bine.

2. Turnăm aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos.

3. Pentru cremă, amestecăm toate ingredientele menționate anterior. Punem compoziția la fiert, pe foc mic și amestecăm bine. După omogenizare, tapetăm blatul cu crema pregătită. La final, decorăm cu miez de nucă.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!